Sprejmi

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke; z obiskom in nadaljnjo uporabo soglašate s piškotki.

Bodi sprememba v mestu, prijavi se v Banko idej 2020

Bodi sprememba v mestu, prijavi se v Banko idej 2020
Sreda, 26. avgust 2020

Imaš idejo, kaj mestu Maribor v luči trajnostnih sprememb manjka?

Imaš idejo, kaj mestu Maribor v luči trajnostnih sprememb manjka? Se želiš preizkusiti v vlogi, ki spodbuja razvoj lokalne skupnosti, izboljšuje počutje ljudi, videz ali funkcionalnost mestnega prostora, spodbuja mlade k inovativnemu oblikovanju mesta in dviguje kakovost bivanja? Dobrodošel, dobrodošla! MKC Maribor bo s finančno spodbudo do 1000 EUR in s strokovno podporo nagradil najboljše ideje, ki imajo namen do konca leta 2020 ustvariti nekaj aktualnega, drugačnega, trajnega za mesto Maribor.

Banka idej predstavlja lokalni sklad za mlade z idejami za vpeljevanje trajnostnih sprememb na območju Mestne občine Maribor. Iščemo projekte, ki omogočajo in spodbujajo tudi povezovanje in sodelovanje mladih, oživljajo mladinske aktivnosti, izboljšujejo kakovost življenja mladih in prebivalcev določene mestne četrti, krajevne skupnosti Mestne občine Maribor ali območja Kulturnega centra Pekarna. Podpreti želimo še ne izvedene projekte mladih, ki so pripravljeni, prijavljeni in izvedeni s strani mladih.

Javni razpis Banka idej 2020 je odprt med 26. 8. in 24. 9. 2020 in je dostopen tukaj: http://www.banka-idej.si/si/Razpis_Poziv, razglasitev najboljših prijavljenih idej bo 30. 9. 2020.

Za več informacij skoči na: www.banka-idej.si/si/Razpis_Poziv ali obišči našo Facebook stran: https://www.facebook.com/bankaidej/.

Če pa potrebuješ pomoč pri razvijanju ideje ali izpolnjevanju prijavnega obrazca, vabljen, vabljena, da se prijaviš na individualne konzultacije s tvojimi mentorji iz Skrbniškega odbora na: bankaidej@mkc.si.

Bodi sprememba, ki jo iščemo!

Banka idej / Mednarodno / Ekipa / Razpis/Poziv / Podprti projekti / Usposabljanja / Galerija / Kontakt
© 2012-2020 MKC Maribor. Vse pravice pridržane.